میکسر آزمایشگاهی
میکسر آزمایشگاهی
یکی از مهمترین لوازم آزمایشگاهی که می توان به آن اشاره نمود، میکسر آزمایشگاهی است که به آن همزن آزمایشگاهی نیز اطلاق می گردد. این دستگاه به عنوان پرکاربردترین وسیله آزمایشگاهی، به منظور مخلوط کردن نمونه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
در حال حاضر شاهد تولید انواع مختلفی از همزن های آزمایشگاهی هستیم که هر یک هم زدن و ترکیب مایعات مختلف را به روش متفاوتی انجام خواهند داد. در این مقاله قصد داریم در رابطه با میکسر آزمایشگاهی و ویژگی های آن صحبت کنیم.
همزن مکانیکی آزمایشگاهی چیست؟
یکی از وسایلی که به منظور هم زدن و مخلوط کردن مایعات و مواد مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، همزن مکانیکی بوده که سبب یکنواخت نگه داشتن نمونه مایع در حین آزمایش می شود. بکارگیری یک پره در طراحی و ساخت این دستگاه، علت نامگذاری آن به این اسم می باشد.
در واقع این پره مواد را به روش مکانیکی هم می زند. هدف از بکارگیری این دستگاه گرم و سرد کردن نمونه در آزمایشگاه و پس از آن تعامل مواد بوده و بیشترین استفاده آن در صنایع مختلفی همچون داروسازی، رنگرزی و آزمایشگاه های شیمیایی و غیره می باشد.
تولید کننده میکسر آزمایشگاهی:
تولید دستگاه همزن مکانیکی آزمایشگاهی در دو نوع آنالوگ و دیجیتال صورت می گیرد که امکان تنظیم سرعت چرخش پره در هر دو مورد وجود دارد. البته کارایی بیشتری را می توان از نوع دیجیتال این محصول انتظار داشت که در بین کاربران نیز محبوبیت فراوانی دارد.
لازم به ذکر است که همزن مکانیکی توسط میکروپروسسور قابل برنامه ریزی خواهد بود.
به طور کلی، با این دستگاه، مخلوط کردن و هم زدن یک یا چند سیال با فازهای مختلف جامد، مایع و گاز امکان پذیر است.
انواع همزن مکانیکی آزمایشگاهی:
- همزن مکانیکی 1500 دور آنالوگ
- همزن مکانیکی 1500 دور دیجیتال
- همزن مکانیکی 2000 دور آنالوگ
- همزن مکانیکی 2000 دور دیجیتال
- همزن مکانیکی 2000 دور گیربکسی آنالوگ
- همزن مکانیکی 2000 دور گیربکسی دیجیتال
- همزن مکانیکی 2500 دور آنالوگ
- همزن مکانیکی 2500 دور دیجیتال
اجزای میکسر آزمایشگاهی
1-یکی از اصلی ترین قسمت های همزن مکانیکی، بدنه آن است که معمولاً با کمک مواد ضد زنگ و بسیار مقاوم طراحی و ساخته می شود. البته از رنگ الکترواستاتیک کوره ای جهت پوشش بدنه دستگاه استفاده شده که سبب افزایش مقاومت آن خواهد شد.
2-الکتروموتور به عنوان دیگر اجزای اصلی همزن مکانیکی دارای دو نوع گیربکس دار و بدون گیربکس بوده که امکان کم و زیاد کردن سرعت آن به شکل دلخواه وجود دارد.
3-میله و پره از بخش های دیگر همزن مکانیکی است که با توجه به جنس استیل آن، به راحتی قابل شستشو خواهد بود.
4-شفت به عنوان یکی دیگر از اجزای همزن مکانیکی آزمایشگاهی، از جنس فولاد ضد زنگ است که مانع از فرسایش پایه ها، میله و گیره ها توسط مواد اسیدی می شود.
5-سنسور تشخیص میزان ویسکوزیته از دیگر قطعات این دستگاه بوده که سبب تناسب سرعت چرخش پره و میله با ویسکوزیته مواد مورد استفاده خواهد شد.
همزن مکانیکی آزمایشگاهی چیست؟
مزایای میکسر آزمایشگاهی
از میکسر آزمایشگاهی با هدف مخلوط کردن یکنواخت مایعات استفاده می گردد. جهت دستیابی به نتایج درست و قابل اطمینان در یک آزمایشگاه، ابزار و تجهیزات، نقشی اساسی را ایفا خواهند کرد. بنابراین، نمونه ها باید با تجهیزات مناسب و در شرایط صحیح کشت شوند. در ادامه به مزایای همزن مکانیکی آزمایشگاهی اشاره خواهیم کرد.
1-مخلوط شدن یکنواخت نمونه ها: یکی از مزیت های دستگاه میکسر آزمایشگاهی، امکان مخلوط کردن نمونه ها به شکل یکنواخت است. چرا که ترکیب نمونه ها بایستی به صورت درست و کامل انجام شود تا نتیجه مطمئنی حاصل گردد.
2-صرف حداقل زمان: ابزار و تجهیزاتی از قبیل میکسر آزمایشگاهی کمک شایانی به هم زدن، مخلوط کردن و گرم و سرد کردن نمونه ها در کمترین زمان ممکن خواهد کرد.
3-دستیابی به نتایج مطمئن و ایمن: یکی از دلایل رواج استفاده از همزن آزمایشگاهی، ایجاد نتیجه مطلوب و ایمن خواهد بود. این دستگاه دارای ایمنی بالایی بوده و نتایج حاصل از آن نیز مثبت اعلام شده است. تولید و عرضه این دستگاه ها با ایمنی و کیفیت بالایی صورت می گیرد.
4-رعایت بهداشت با استاندارد بالا: اصل پاکیزگی را می توان از ضروری ترین موارد در آزمایشگاه ها دانست. در واقع همزن آزمایشگاهی مانع از تأثیر آلودگی محیط بر نمونه ها در آزمایشگاه می شود.
5-نهایت انعطاف پذیری: با توجه به حساسیت بالای کارهای آزمایشگاهی، می توان از میان همزن های مختلف مکانیکی و مغناطیسی از مناسب ترین نوع همزن بهره گرفت.
6-بهبود میزان بهره وری: میکسر آزمایشگاهی نقش بسزایی در بهبود میزان بهره وری دارد.
دستگاه میکسر چه کاربردهایی دارد؟
میکسر آزمایشگاهی با هدف امولسیون، مخلوط کردن، تجزیه و انحلال و همگن سازی نمونه های آزمایشگاهی به کار می رود. میکسر دیجیتالی دارای یک صفحه کنترل و نمایش دیجیتالی بوده و باید امکان تنظیم سرعت و کنترل دورهای مختلف چرخش را داشته باشد
و همچنین بتوان ارتفاع سینی آن را تنظیم نمود. دستگاه میکسر آزمایشگاهی به منظور استفاده راحت کاربران دارای طراحی مناسبی از لحاظ ارگونومی است.
معرفی مزایای میکسر آزمایشگاهی
صنعت داروسازی از مهمترین صنایعی است که نقش مهمی را در زندگی و سلامت بشر ایفا می کند. جهت تولید داروهای مختلف اقدام به مخلوط کردن یکنواخت مواد دارویی به کمک همزن مکانیکی آزمایشگاهی می شود.
همچنین میکسرها کاربرد مهمی در صنعت ساختمان دارند. برای مثال، به منظور تولید نمونه سیمان و بتن از میکسر آزمایشگاهی استفاده شده و پس از آن، این کار در مقیاس گسترده تری تکرار خواهد شد.
علاوه بر آن می توان از این میکسرها در آزمایشگاه میکروبیولوژی جهت مخلوط کردن و رقیق سازی مواد مختلف، کشت سلول و بیوشیمی بهره گرفت.
از دیگر کاربردهای میکسر آزمایشگاهی می توان به صنایع تولید مواد شوینده، تولید یکنواخت مواد در صنایع آرایشی و بهداشتی، فرآوری مواد غذایی، صنایع آبمیوه گیری و غیره اشاره نمود.
نکاتی در مورد خرید همزن مکانیکی آزمایشگاهی
در زمان خرید دستگاه همزن مکانیکی آزمایشگاهی توجه لازم به جنس شفت، بدنه، میله و پره آن داشته باشید. چرا که کیفیت و طول عمر دستگاه به میزان قابل توجهی تحت تأثیر متریال مورد استفاده در ساخت آن می باشد. برای مثال، استفاده از آلیاژ ضد زنگی مانند فولاد می تواند گزینه مناسبی در طراحی شفت و بدنه این میکسرها تلقی شود که سبب افزایش قابل توجه مقاومت دستگاه خواهد شد.
همچنین جنس استیل برای پره و میله نگهدارنده این دستگاه انتخاب خوبی به شمار می رود. قیمت میکسر آزمایشگاهی از دیگر مسائل مهم در خرید این دستگاه محسوب می شود که بسته به جنس و کاربرد آن، آنالوگ و دیجیتال بودن و همچنین تعداد دور دستگاه می تواند متفاوت باشد. به منظور اطمینان از کیفیت و عدم خرابی قطعات همزن به داشتن گارانتی آن نیز توجه نمایید.
از دیگر فاکتورهای مهم در خرید دستگاه همزن مکانیکی این است که الکتروموتور به کار رفته در آن، توان چرخاندن پره را جهت ترکیب و هم زدن انواع مواد با ویسکوزیته مختلف داشته باشد. بنابراین شما می توانید اقدام به انتخاب دستگاهی با الکتروموتور گیربکس دار یا بدون گیربکس، با توجه به نوع کاربری و نیاز خود نمایید.
قیمت میکسر آزمایشگاهی
در هنگام خرید میکسر آزمایشگاهی، موضوع قیمت، برای بعضی از افراد در اولویت قرار دارد، در حالی که برای برخی دیگر، سطح کیفیت محصول حائز اهمیت است. ولی با این حال، بایستی بگوییم که رابطه مستقیمی بین کیفیت و قیمت این محصول وجود داشته و قیمت میکسر بایستی با ارزش قطعات مورد استفاده در آن و کیفیت اش همخوانی داشته باشد.
برای مثال، قیمت دستگاه میکسر آزمایشگاهی در صورت بالا بودن ظرفیت و قدرت الکتروموتور آن، بیشتر خواهد بود. علاوه بر آن، همزن های مجهز به دو موتور و گیربکس دار، در مقایسه با همزن های بدون گیربکس و تک موتوره گرانتر هستند. از این رو، حتماً باید به این موارد هنگام خرید توجه کنید.
نکاتی در مورد خرید دستگاه همزن مکانیکی آزمایشگاهی(میکسر آزمایشگاهی)
جمع بندی
شرکت ویژن آزما البرز به عنوان یکی از تولید کنندگان معتبر تجهیزات و دستگاه های آزمایشگاهی ، با بهره گیری از نیروهای متخصص و تکنولوژی و دانش روز دنیا، توانسته است گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح کیفی تجهیزات فنی و آزمایشگاهی کشور بردارد. شما مشتریان عزیز جهت خرید و اطلاع از قیمت انواع محصولات این شرکت از جمله میکسر آزمایشگاهی می توانید به سایت آن مراجعه نمایید.
میکسر بیشتر از ۲۵۰۰ دور دارین ؟
سلام کارشناسان ما پاسخگوی شما هستن
موتورش گیربکسیه ؟
سلام اطلاعات به ایمیلتان ارسال شد
بسیار عالی
سپاس از شما
عکس از تمام زوایای دستگاه بزارین لطفا
سلام به ایمیلتان ارسال شد
سلام برای موادی به غلظت عسل میکسر چند هزار دور نیازه ؟
سلام کارشناسان ما پاسخگوی شما هستن لطفا تماس بگیرین
ارسال دستگاه فوریه ؟
سلام لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید
سلام چطور میتونم این دستگاه و خرید کنم ؟
سلام لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید
قیمت دستگاه چند است ؟
سلام به ایمیل شما ارسال گردید.
چطور میتونم از نزدیک ببینم دستگاه و ؟
سلام جهت هماهنگی بازدید حظوری به ایمیل شما ارسال گردید.
قیمت لطفا بفرمایید
سلام به ایمیل شما ارسال گردید
سلام
قیمت دستگاه چند می باشد
سلام وقتتون بخیر،لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید.